Nejlepší pro čechy
je jednoznačně Primorsko.Všude se tam domluvíte česky a dokonce bulhaři tomuto městěčku říkají -česká osada u černého moře.98%turistu tu jsou češi.ceny jsou tam mirne takže super.Za nejhorší považuji v Bulharsku zlate pisky a slunečné pobřeží-je tam draho a šíleně nařvaných nemců
Re: Nejlepší pro čechy
Přikláním se rozhodně k Primorsku, ale budu se zastávat Slunečného.Měl jsem menší klidný hotel blízko Neseberu, o němce jsem víceméně ani nezakopl a ceny také nebyly až tak drastické,žádný velký finanční rozdíl jsem nezazanamenal.
Re: Re: Nejlepší pro čechy
Projeli jsem loni autem cele pobrezi od severu k jihu.Nad Varnou se nam nezamlouvala plaz, Zlate pisky-dav jako na Vaclavaku, tak jsem jen zrychlili.Nasli jsme pekne misto-Bjala: ubytovani prepychove, klima v kazdem pokoji, koblizkarna blizko, mistni speciality mozno vybrat v mnoha restauracich. Za tyden pobytu jsem ochutnali cely jidelni listek.Dalsi tyden jsem jeli do Primorska, kam doletela kamoska s dcerou.Tam se dalo vybrat ze dvou plazi,ale na nas az moc megalomanske.Proste mame radeji klidnejsi mista.Vecer jak na Vaclavaku,.. Ubytovani vsude jsme nasli bez problemu do pul hodky.Bohuzel se musim zminit o meduzach-proto tam asi deti uz nedostanem.
Re: Re: Re: Nejlepší pro čechy
Tak my byli kousek od Slunečného pobř. (Sveti Vlas) a při návštěvách Slunečného jsem byla šťastná, že tam nemusím bydlet ani chodit na pláže. Cca 20 řad slunečníků a lehátek, takže než se člověk dostane k moři, musí nutně projít kolem desítek lidí, překračovat, vyhýbat se a poté aby taky našel cestu zpět, kde vlastně ten sluneční a lehátko má. Nemluvě o ceně za pláž.vybavení, kde chtěli za slunečník 7 leva a za každé lehátko rovněž 7 leva. Při 5 členné rodině si to spočítejte, když leva je 14 Kč. A o té levnotě se teda mluvit nedá už vůbec. Možná tak ve vnitrozemí nebo ve velkých marketech. Navštívili jsme 2x v Burgasu Carrefour, kde jsme nakoupili za poměrně stejné ceny jako u nás, ale v "supermarketech" okolo pobřeží jsou ceny dvakrát tak vysoké (mléko 1l 2,50lev, vejce 0,30 lev) atd..No a kvalita moře - taky nic moc a o přírodě se v podstatě nedá moc mluvit. Všude vyprahlo a neudržovano..Bulharsko mě docela zklamalo. Už mě sem nikdo asi nedostane.