CESTA DO BULHARSKA VLAKEM?
Je mezi Vámi někdo, kdo absolvoval do Bulharska cetu vlekem?
Re: CESTA DO BULHARSKA VLAKEM?
ahoj,
tak to slyším prvně... abych pravdu řek ani by mě nenapadla možnost jet vlakem.... do Chorvatska je to vcelku běžné, ale Bulharsko.....
Zkušenost s tím nemám, ale rád si počtu, jestli má někdo vlastní zkušenost.
tak to slyším prvně... abych pravdu řek ani by mě nenapadla možnost jet vlakem.... do Chorvatska je to vcelku běžné, ale Bulharsko.....
Zkušenost s tím nemám, ale rád si počtu, jestli má někdo vlastní zkušenost.
No on už je dneska celkem problém i autem, zjistil jsem, že moc cestovek ubytování na vlastní dopravu nenabízí, je to spíše vyjímka. Drtivá většina pouze letecky...
Re: Re: CESTA DO BULHARSKA VLAKEM?
Také jsem tak trochu pátrala, cestovní kanceláře nabízejí zájezdy letecky, jen vyjímečně se najde něco s autobusovou dopravou. S vlastní dopravou jsem neviděla nic.
Re: Re: Re: CESTA DO BULHARSKA VLAKEM?
Vím, že to nabízejí některé slovenské CK, u nás spíše menší a to tím způsobem, že mají standardně letecký zájezd, ale slevu v případě vlastní dopravy. Sehnat jde, ale těžko.
Re: Re: Re: Re: CESTA DO BULHARSKA VLAKEM?
Asi bych to neabsolvovala. Musí to být hrozně dlouhá cesta. Ale zase pohodlnější než autobusem.
Re: Re: Re: CESTA DO BULHARSKA VLAKEM?
perfektní hotel ale malý je v Obzoru Barba je to super klid ,dobrá kuchyn a bazen jezdíme do Obzoru od roku 1998 vlastní dopravou ubytování v soukromí nic dopředu zamluvené bezva letos jedem zase
Ahoj. V červenci 08 jsem jela s dětmi a manželem do Bulharska vlakem.Máme u ČD nějaké skevy a jeli jsme v podstatě za 500,- všichni,takže to bylo příjemné.Cesta je neuvěřitelně dlouhá,2 noci a den,ale zajímavá - jede se přes Rumunsko a to je opravdu zážitek :-). Děti jen nevěřícně koukali z okna:-) Pokud máte možnost čerpat slevy ČD,není co řešit a jeďte,ale pokud byste si hradili cestu celou sami,nevypaltí se to, je lepší si připlatit a letět.